Roel Bruylandt

Kinesitherapeut - Manueel therapeut (IFOMT

Roel Bruylandt volgde de opleiding manuele therapie aan Gentse universiteit. Sindsdien is hij een veelgeziene therapeut op diverse hoorcollege's rond sport en manuele therapie. Zo studeerde hij ondermeer aan Curtin University in West-Australië (Manual Concepts) en het CPDO te Londen. Roel is zelf een veelsporter en specialiseerde zich verder rond bewegingsanalyse. Hij is de fiets-expert van ons team. Samen met z'n echtgenote Katrien is hij stichter en coordinerend therapeut bij kine8.

 

Katrien De Baerdemaecker

Kinesitherapeute - Podoloog, (Sport)Biomechanicus

Katrien De Baerdemaecker volgde beide opleidingen te Gent. Ze is sinds '99 werkzaam in de praktijk als een ervaren bewegingsdeskundige. Haar interesse gaat vooral uit naar de analyse en behandeling van diverse functiestoornissen ter hoogte van het onderste lidmaat. Ze is een expert In het domein van loopanalyses. Ook functionele zooltherapie behoort tot haar domein.

 

Saartje Holderbeke

manueel therapeut

Saartje is werkzaam als manueel therapeut binnen de praktijk sinds 2017. Ze studeerde aan de Universiteit Gent waar ze haar passie voor manuel therapie vond.

 

Jana Stevens

Podoloog

Jana verzorgt de polyklinische voetbehandelingen in samenwerking met Katrien. Als bachelor in de podologie is ze gespecialiseerd in allerhande voetproblematiek. Als erkend podoloog kan je bij haar ook terecht voor de diabetes voet.

 

Sam Tuypens

Kinesitherapeut

Sam is master kinesitherapie met specialisatie in het domein van muskuloskeletale aandoeningen. Hij is mede verantwoordelijk voor de rehab en behandelingen binnen kine8. In z'n vrije tijd kent hij een passie voor fietsen en basket.