Roel Bruylandt

Kinesitherapeut - Manueel therapeut (IFOMT

Roel Bruylandt volgde de opleiding manuele therapie aan Gentse universiteit. Sindsdien is hij een veelgeziene therapeut op diverse hoorcollege's rond manuele therapie. Zo studeerde hij ondermeer aan Curtin University in West-Australië (Manual Concepts) en het CPDO te Londen. Roel is zelf een veelsporter en specialiseerde zich verder rond bewegingsanalyse. Samen met z'n echtgenote Katrien is hij stichter en coordinerend therapeut bij kine8.

 

Katrien De Baerdemaecker

Kinesitherapeute - Podoloog, (Sport)Biomechanicus

Katrien De Baerdemaecker volgde beide opleidingen te Gent. Ze is sinds '99 werkzaam in de praktijk als een ervaren bewegingsdeskundige. Haar interesse gaat vooral uit naar de analyse en behandeling van diverse functiestoornissen ter hoogte van het onderste lidmaat. Ook functionele zooltherapie behoort tot haar domein.

 

Koen Martens

Kinesitherapeut - Manueel therapeut

Koen studeerde manuele therapie aan de Gentse Universiteit. Sindsdien is hij samen met Roel werkzaam in dit domein.

 

Sandra Mangelinkx

Kinesitherapeut

Sandra is reeds meer dan tien jaar werkzaam als kinesitherapeut. Naast ruime ervaring in de revalidatie, is zij experte in het domein van de pelvische reëducatie.

 

Teun Fransen

manueel therapeut/ kine - student geneeskunde

Teun werkt als manueel therapeut binnen de praktijk. Sinds 2010-2011 studeert hij geneeskunde aan de RUG en kan hij dus niet meer voltijds aan de slag. Toch komt hij af en toe nog een handje toesteken als student.

 

Luc Coppens

manueel therapeut

Luc is werkzaam als manueel therapeut binnen de praktijk sinds 2011.